Beoordelingen

Beoordeling van klanten:
Pianoles in Eindhoven

Met veel plezier heb ik de afgelopen drie jaar pianoles gevolgd bij margo. Ze geeft op een prettige en duidelijke manier les, waarbij er altijd mogelijkheid is om vragen te stellen. Het lukt haar goed om me verder te helpen met stukjes waar ik vast loop. Ook is ze realistisch over wanneer ik druk ben en een keer minder tijd heb gehad om te oefenen. Een aanrader!

Landsbergen7 nov. ’17

Toonde interesse in: pianoles

Dat ik op mijn 75ste begonnen ben met pianoles was misschien een beetje overmoedig. Maar margo weet de moed erin te houden met haar nuchtere en tegelijk inspirerende stijl van lesgeven. Aanbevolen, ook voor jongeren!

Hans van Vroenhoven17 okt. ’17

Toonde interesse in: Pianoles

Vakvrouw, ziet veel (ook de goede) dingen. Heel tevreden!!

Lee22 sep. ’15

Toonde interesse in: Pianoles

Had als kind piano gespeeld en wilde na enkele jaren dit weer oppakken ben erg blij met de lessen van margo, het is leerzaam en altijd gezellig. Bovendien is het altijd leuk om op een vleugel te mogen spelen. Margo is een zeer ervaren docente en kon na 1 proefles precies het juiste niveau bepalen, het repertoire wordt ook naar jouw wensen aangepast: ik kan iedereen aanraden om lessen te volgen bij margo!

Geplaatst door Gergana Damyanova op 30 jan. ’15

I started taking classes by Margo a year ago without any prior experience in playing piano. Margo is very clear and patient in her explanations and I find her teaching manner especially motivating which makes the classes both very productive and fun.
Margo has been teaching me both in English and basic Dutch.
I’d definitely recommend Margo to anyone who’s looking for a piano teacher in Eindhoven!

Geplaatst door Maarten op 12 mei ’14

Ook wij zijn zeer tevreden met Margot. Onze dochter van 9 heeft nu iets meer dan een jaar les. Ze kan goed lesgeven, kan goed motiveren en is flexibel als we een keer moeten verzetten.

Geplaatst door Mark op 30 jan. ’14

Ik ben zeer tevreden omdat ze goed les kan geven, weet precies wat ik fout doe, waarom en kan mij helpen in dit te verbeteren, les in mijn eigen tempo en ik les kan krijgen wanneer het mij goed uit komt. het is ook nog gezellig.

Geplaatst door itannly op 20 dec. ’13

I have been learning piano playing from Margo for several months. Margo is a experienced teacher, and very patient. Margo teaches me in English, and she explains things clear.
I would recommend Margo if you are interested in learning Piano or Keyboard playing.

Geplaatst door rene op 12 dec. ’13

Margo geeft al een hele tijd pianoles aan onze zoon van 9. Dit doet ze op een hele fijne, rustige manier. Margo is geduldig, professiononeel en weet hoe te motiveren! Helemaal super. Wij zijn blij met haar als” pianojuf”.

Geplaatst door Philippi op 30 sep. ’12

Bijna jaar bezig, 68, vanaf scratch begonnen. Margo is inspirerend, motiverend, geduldig, zegt waar het op staat én weet precies de vinger op de persoonlijk juiste toets te leggen. Kortom: a hell of a piano teacher!

Geplaatst door m_vontrapp op 12 feb. ’11

Ik vind Margo superfijn! Ik speel nu zeven jaar piano en het leuke vind ik dat ik natuurlijk gewoon “lessen” (een methode) volg, maar daarnaast ook de ruimte krijg om de muziek te spelen die ik zelf uitkies. En elke keer als ik ergens vastloop weet Margo me weer te motiveren:)

Geplaatst door ted op 01 feb. ’11

mijn ervaring is dat ik geen betere muziekpedagoge kan hebben dan Margo van den Broek!
al 15 jaar !! kom ik wekelijks bij haar voor pianoles, de les wordt altijd op een zeer professionele en toch ontspannen manier in een rustige studio gegeven! het kontakt met haar is open en eerlijk, en met heel veel geduld brengt zij haar kennis op u over!
ik kijk er dan ook nog steeds ,elke week weer naar uit!!!

Geplaatst door Wendy op 20 okt. ’09

Wat ik positief vond, was dat ik meteen antwoord kreeg. Verder heb ik er nog niets mee gedaan.